Բաժիններ՝

Հավով ուտեստների սիրահարները կգնահատեն այս բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

1. Հավի կրծքամիս – 1 հատ

2. Ձու – 1 հատ

3. Ալյուր – 1 ճ/գ

4. Մայոնեզ – 1 ճ/գ

5. Սխտոր – 2 պճեղ

6. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Հավի կրծքամիսը մանր կտրատել:

2. Խառնել մանրացված կրծքամիսը, ձուն, ալյուրը, մայոնեզը և ճզմած սխտորը։ Ավելացնել աղ և պղպեղ։

3. Երկու կողմից տապակել և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս