Հավով ուտեստների սիրահարները կգնահատեն այս բաղադրատոմսը
Բաղադրիչներ
1. Հավի կրծքամիս – 1 հատ
2. Ձու – 1 հատ
3. Ալյուր – 1 ճ/գ
4. Մայոնեզ – 1 ճ/գ
5. Սխտոր – 2 պճեղ
6. Աղ, սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
1. Հավի կրծքամիսը մանր կտրատել:
2. Խառնել մանրացված կրծքամիսը, ձուն, ալյուրը, մայոնեզը և ճզմած սխտորը։ Ավելացնել աղ և պղպեղ։
3. Երկու կողմից տապակել և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը