Բաժիններ՝

Ձեր կյանքի ամենապարզ բաղադրատոմսը

Տնական տրյուֆել պատրաստելու համար անհրաժեշտ է՝

1. Արտիճուկի օշարակ – 90 գ

2. Կակաոյի փոշի – 45 գ

3. Մատչա կանաչ թեյի փոշի – 5 գ

4. Վանիլին – 5 գ

5. Աղ

6. Կոկոսի յուղ – 50 գ

7. Կակաոյի կարագ – 95 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Խառնել բոլոր բաղադրիչները: Պետք է սկսել չոր բաղադրիչներից և վերջում ավելացնել հալած կոկոսի յուղն ու կակաոյի կարագը։

2. Ստացված զանգվածը 45-60 րոպեով դնել սառնարանը։ Այնուհետև գնդիկներ ձևավորել, թավալել մատչայի փոշու մեջ և կրկին դնել սառնարանը 30 րոպեով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս