Բաժիններ՝

Այս աղանդերը կդառնա աշնան Ձեր ամենասիրելին

Բաղադրիչներ

1. Դդում – 200 գ

2. Թթվասեր – 200 գ

3. Շաքարավազ – 1 ճ/գ

4. Մեղր – 1 ճ/գ

5. Դարչին – 1 պտղունց

Պատրաստման եղանակը

1. Դդումը մաքրել, սերմերը հեռացնել:

2. Մաքրած դդումը շերտատել և շարել ջեռոցի տապակին: Վրան շաքարավազ շաղ տալ: ծածկել փայլաթիթեղով և 10-12 րոպե եփել նախապես 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

3. Դդումները հանել ջեռոցից, սառեցնել: Լցնել թասի մեջ, հարել:

4. Դդմի խյուսը և թթվասերը շերտ-շերտ լցնել բաժակի մեջ, վրան մի փոքր դարչին լցնել և ավելացնել 1 գդալ մեղր:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս