Բաժիններ՝

Պիկանտ հավի կրծքամիս՝ արևելյան ձևով

Բաղադրիչներ

1. Հավի կրծքամիս – 500 գ

2. Սոյայի սոուս – 4 ճ/գ

3. Մեղր – 2-3 ճ/գ

4. Բուսայուղ – 2 ճ/գ

5. Սխտոր – 3-4 պճեղ

6. Աղացած սև պղպեղ

7. Աղացած կոճապղպեղ

8. Քարրի

Պատրաստման եղանակը

1. Կրծքամիսը լվանալ և կտրատել: Աղ, պղպեղ, աղացած կոճապղպեղ և քարրի ցանել, ավելացնել ճզմած սխտորը և սոյայի սոուսը: Թողնել 1 ժամ:

2. Տապակի մեջ մի փոքր բուսայուղ տաքացնել, մեղր ավելացնել:

3. Մեղրը և բուսայուղը դարձնել միասեռ զանգված: Կտրատված կրծքամիսը շարել տապակի մեջ, տապակել ցածր կրակի վրա, մինչև ոսկեգույն դառնալը: Տապակելու վերջում քունջութ ավելացնել, խառնել, ևս մի փոքր տապակել, վերցնել կրակից, մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս