Բաժիններ՝

Լավաշով քաղցր ռուլետ՝ ընդամենը 15 րոպեում

Բաղադրիչներ

1. Լավաշ – 2 հատ

2. Կակաչի սերմեր – 100 գ

3. Կաթնաշոռ – 300 գ

4. Ձու – 2 հատ

5. Շաքարավազ – 50 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Կակաչի սերմերը մի քանի րոպե լցնել եռացրած ջրի մեջ:

2. Այնուհետև խառնել կակաչի սերմերը, կաթնաշոռը, շաքարավազը և մեկ ձուն:

3. Ամբողջը հարել բլենդերով:

4. Լավաշի վրա տարածել միջուկը և ռուլետ փաթաթել:

5. Թխել ռուլետը 15 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս