Լավաշով քաղցր ռուլետ՝ ընդամենը 15 րոպեում
Բաղադրիչներ
1. Լավաշ – 2 հատ
2. Կակաչի սերմեր – 100 գ
3. Կաթնաշոռ – 300 գ
4. Ձու – 2 հատ
5. Շաքարավազ – 50 գ
Պատրաստման եղանակը
1. Կակաչի սերմերը մի քանի րոպե լցնել եռացրած ջրի մեջ:
2. Այնուհետև խառնել կակաչի սերմերը, կաթնաշոռը, շաքարավազը և մեկ ձուն:
3. Ամբողջը հարել բլենդերով:
4. Լավաշի վրա տարածել միջուկը և ռուլետ փաթաթել:
5. Թխել ռուլետը 15 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը