Բաժիններ՝

Հավի նուրբ միս՝ ձվի և տոմատի սոուսով

Բաղադրիչներ

1. Հավի փափկամիս – 0.5 կգ
2. Սոխ – 1 հատ
3. Սխտոր – 2 պճեղ
4. Տոմատի մածուկ – 1 ճ/գ
5. Ալյուր – 1 ճ/գ
6. Ձու – 1 հատ
7. Կարմիր և սև պղպեղներ, աղացած կոճապղպեղ, զիրա, աղ

Պատրաստման եղանակը

1. Հավի փափկամիսը կտրատել:

Կարդացեք նաև

2. Սոխը և սխտորը կտրատել:

3. Միսը, սոխը, սխտորը, տոմատի մածուկը, ձուն, ալյուրը և համեմունքները խառնել:

4. Փակել սննդային թաղանթով և մի քանի ժամ դնել սառնարանը:

5. Հանել միսը սառնարանից և տապակել քիչ բուսայուղով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս