Հավի նուրբ միս՝ ձվի և տոմատի սոուսով
Բաղադրիչներ
1. Հավի փափկամիս – 0.5 կգ
2. Սոխ – 1 հատ
3. Սխտոր – 2 պճեղ
4. Տոմատի մածուկ – 1 ճ/գ
5. Ալյուր – 1 ճ/գ
6. Ձու – 1 հատ
7. Կարմիր և սև պղպեղներ, աղացած կոճապղպեղ, զիրա, աղ
Պատրաստման եղանակը
1. Հավի փափկամիսը կտրատել:
2. Սոխը և սխտորը կտրատել:
3. Միսը, սոխը, սխտորը, տոմատի մածուկը, ձուն, ալյուրը և համեմունքները խառնել:
4. Փակել սննդային թաղանթով և մի քանի ժամ դնել սառնարանը:
5. Հանել միսը սառնարանից և տապակել քիչ բուսայուղով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը