Բաժիններ՝

Նախաշաճ, որից գոհ կմնա ամբողջ ընտանիքը

Բաղադրիչներ

1. Բրոկկոլի
2. Սունկ
3. Ձու – 2 հատ
4. Պանիր – 20 գ
5. Կարագ – 1 ճ/գ
6. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Բրոկկոլին խաշել, դնել մի կողմ: Կարագը հալեցնել տապակի մեջ և ավելացնել սունկը:

Կարդացեք նաև

2. Խառնել, մինչև սունկը շագանակունի: Ձվերը հարել, համեմել աղով և պղպեղով: Հարած ձվերը լցնել տապակված սնկի վրա:

3. Օմլետը ծալել, մի կեսի վրա լցնել բրոկկոլին և պանիրը: Տապակել օմլետը 1-2 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս