Բաժիններ՝

Հավի թևիկները՝ մեղրով և սոյայի սոուսով

Բաղադրիչներ

1. Հավի թևիկներ – 1 կգ
2. Սոյայի սոուս – 150 գ
3. Հեղուկ մեղր – 5 ճ/գ
4. Աղ, համեմունքներ

Պատրաստման եղանակը

1. Մեղրը և սոյայի սոուսը խառնել, ավելացնել սիրելի համեմունքները և այս խառնուրդի մեջ լցնել հավի թևիկները:

2. Մի քանի ժամ թողնել սառնարանում, որ մարինացվի:

3. Ջեռոցը տաքացնել 180 աստիճան և եփել հավի թևիկները մոտ մեկ ժամ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս