Բաժիններ՝

Կարտոֆիլի պյուրեն երբեք այսպես չեք պատրաստել

Բաղադրիչներ

1. Կարտոֆիլ – 600 գ
2. Կարագ – 100 գ
3. Ձու – 2 հատ
4. Աղ – 1/2 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Կարտոֆիլը մաքրել, կտորների բաժանել, լցնել կաթսայի մեջ: Ավելացնել աղը և ջուրը, դնել կրակի վրա:

Կարդացեք նաև

2. Եփել 15-20 րոպե:

3. Ջուրը թափել, կարտոֆիլին ավելացնել ձվերը, կարագը, լավ խառնել:

4. Հարել 2-3 րոպե:

5. Թխման տապակը պատել յուղով և լցնել կարտոֆիլի խյուսը:

6. Թխել 20 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս