Այս ուտեստը կպատրաստեն նույնիսկ սկսնակ խոհարարները
Բաղադրիչներ
1. Հավի կրծքամիս – 400 գ
2. Կարտոֆիլ
3. Շամպինիոն – 3 հատ
4. Լոլիկ – 1 հատ
5. Պանիր
6. Մայոնեզ
7. Համեմունքներ
Պատրաստման եղանակը
1. Հավի միսը երկարավուն կտրատել, կարտոֆիլը՝ օղակաձև: Ավելացնել մայոնեզ և համեմունքներ:
2. Կարտոֆիլը շարել յուղով պատած տապակի հատակին, այնուհետև՝ հավի միսը, այնուհետև շարել լոլիկի շերտերը, իսկ հետո՝ շերտատված սունկը:
3. Քերած պանիր շաղ տալ:
4. Թխել 180 աստիճան ջեռոցում, մինչև պատրաստ լինելը:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը