Բաժիններ՝

Լցոնված ձվեր «Ձմեռ պապ»

Բաղադրիչներ

1. Պանիր – 100 գ
2. Ձու – 4 հատ
3. Կարմիր քաղցր պղպեղ – 1 հատ
4. Մայոնեզ – 1 ճ/գ
5. Մանանեխ – 1 ճ/գ
6. Կանաչի

Պատրաստման եղանակը

1. Ձվերը խաշել, կեղևազրկել, բաժանել երկու մասի և սպիտակուցը հանել:

Կարդացեք նաև

2. Տարայի մեջ խառնել քերած պանիրը և դեղնուցները:

3. Ավելացնել մայոնեզը և մանանեխը, լավ խառնել:

4. Սպիտակուցները լցոնել ստացված զանգվածով:

5. Ձմեռ պապի գլխարկը և քիթը ձևավորել կարմիր պղպեղից, սև պղպեղի հատիկներից՝ աչքերը: Բեղերը ձևավորել մայոնեզով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս