Տաք բուտերբրոդներ՝ պանրով. հրաշալի նախաճաշ
Բաղադրիչներ
1. Ֆրանսիական բագետ
2. Պանիր – 200 գ
3. Սամիթ և մաղադանոս – 1/4 փունջ
4. Սխտոր – 2 պճեղ
5. Մայոնեզ – 2-3 ճ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Պանիրն անցկացնել խոշոր քերիչով, սխտորը ճզմել, կանաչին մանր կտրատել, ավելացնել մայոնեզ և խառնել:
2. Բագետը կտրատել և հացին տարածել ստացված զանգվածը:
3. Թխել 7 րոպե, 190 աստիճան ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը