Բաժիններ՝

Տաք բուտերբրոդներ՝ պանրով. հրաշալի նախաճաշ

Բաղադրիչներ

1. Ֆրանսիական բագետ
2. Պանիր – 200 գ
3. Սամիթ և մաղադանոս – 1/4 փունջ
4. Սխտոր – 2 պճեղ
5. Մայոնեզ – 2-3 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Պանիրն անցկացնել խոշոր քերիչով, սխտորը ճզմել, կանաչին մանր կտրատել, ավելացնել մայոնեզ և խառնել:

Կարդացեք նաև

2. Բագետը կտրատել և հացին տարածել ստացված զանգվածը:

3. Թխել 7 րոպե, 190 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս