Թեթև աղանդեր խնձորով և կաթնաշոռով
Բաղադրիչներ
1. Խնձոր – 5 հատ
2. Անյուղ կաթնաշոռ – 200 գ
3. Բնական յոգուրտ – 100 գ
4. Լայմ – 1 հատ
5. Ձու – 1 հատ
Պատրաստման եղանակը
1. Խնձորը մաքրել, շերտատել, ցողել լայմի հյութով:
2. Կաթնաշոռը, յոգուրտը և ձուն հարել:
3. Խնձորի շերտերը շարել տապակի հատակին, ավելացնել կաթնաշոռային զանգվածը:
4. Մոտ 30 րոպե թխել 180 աստիճան ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը