Բաժիններ՝

Պատրաստում ենք անուշաբույր մուրաբա մանդարիններից

Բաղադրիչներ

1. Մանդարին – 1 կգ
2. Նարինջ – 1 հատ
3. Շաքարավազ – 1 կգ
4. Ջուր – 1 բաժակ
5. Կոճապղպեղ – 2 թ/գ
6. Վանիլին

Պատրաստման եղանակը

1. Մանդարիննեը և նարինջը կեղևազրկել:

Կարդացեք նաև

2. Մրգերը դնել ընդհանուր տարայի մեջ և լցնել ջուրը:

3. Նախապատրաստական աշխատանքներից 8 ժամ անց մրգերը դնել ցածր կրակի վրա և ավելացնել կոճապղպեղը:

4. Եռալուց հետո եփել զանգվածը 30 րոպե՝ անընդհատ խառնելով:

5. Մուրաբային ավելացնել վանիլին և շաքարավազ: Եփել ևս 30 րոպե:

6. Լցնել նախապես ստերիլիզացված և չոր բանկաների մեջ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս