Բաժիններ՝

Գազարով բրաունի՝ առանց ալյուրի և ձվի

Բաղադրիչներ

1. Գազար – 300 գ
2. Ընկույզ – 140 գ
3. Խուրմա – 14 հատ
4. Կակաո – 3 ճ/գ
5. Աղ – 1 պտղունց

Պատրաստման եղանակը

1. Գազարը խաշել, մաքրել և խուրմաների հետ բլենդերով խյուսի վերածել:

Կարդացեք նաև

2. Ընկույզը մանրացնել բլենդերով և խառնել կակաոյի և աղի հետ:

3. Խառնել բոլոր բաղադրիչները և լցնել կաղապարի մեջ:

4. Թխել 40 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս