
Բաղադրատոմս, որը փոխանցվում է սերնդեսերունդ. Եթերային և նուրբ պանրիկներ

Բաղադրիչներ
Կաթնաշոռ – 200 գ
Սպիտակաձավար – 2-3 ճ/գ
Շաքարավազ – 3 ճ/գ
Վանիլին
Ալյուր՝ թավալելու համար
Բուսայուղ՝ տապակելու համար
Պատրաստման եղանակը
Կաթնաշոռը տրորել պատառաքաղով, ավելացնել շաքարավազ, սպիտակաձավար և վանիլին:
Խառնել և խոնավ ձեռքերով գնդիկներ ձևավորել:
Գնդիկները թավալել ալյուրի մեջ և տապակել շատ տաք բուսայուղով տապակի մեջ:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը