Բաժիններ՝

Շատ համեղ տնական կոնֆետներ՝ կոկոսով և պնդուկով

Բաղադրիչներ

1. Կոկոսի քերուկ – 200 գ
2. Խտացրած կաթ – 100 մլ
3. Կակաո
4. Պնդուկ

Պատրաստման եղանակը

1. Ջեռոցում բովել պնդուկը:

2. Խտացրած կաթն աստիճանաբար լցնել կոկոսի քերուկի վրա, խառնել:

3. Ձևավորել կոնֆետներ կաղապարների օգնությամբ կամ ձեռքով, մեջը պնդուկ դնել: 

4. Սառեցնել սառնարանում:

5. Կոնֆետները թավալել կոկոսի քերուկի կամ կակաոյի մեջ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս