Բաժիններ՝

Ձկնային կոտլետ. ողջույն 90-ականներից

Բաղադրիչներ

1. Պահածոյացված ձուկ՝ սեփական յուղի մեջ – 1 բանկա
2. Խաշած բրինձ – մի քանի գդալ
3. Սերուցքային պանիր
4. Ձու

Պատրաստման եղանակը

1. Պահածոյացված ձուկը լցնել տարայի մեջ, վրան ավելացնել քերիչով անցկացրած պանիրը:

2. Ավելացնել ձուն և բրինձը:

3. Խառնել բոլոր բաղադրիչները:

4. Աղ ավելացնել պետք չէ:

5. Ստացված զանգվածը մի քանի ժամով դնել սառնարանում:

6. Կոտլետները պատել պաքսիմատով և տապակել երկու կողմից:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս