Համեղ «Չամչարակ»
Վերցնել հավասարաչափ՝ ծիրանաչիր, չորացրած թութ, չամիչ: Ընտրել, լվանալ, խառնուրդի վրա եռջուր լցնել և եփել 20-25 րոպե:
Հետո ավելացնել շաքարավազ, դարչին (ըստ համի) և մարմանդ կրակին թողնել մինչև եռալը:
Մատուցել սառը:
Վերցնել հավասարաչափ՝ ծիրանաչիր, չորացրած թութ, չամիչ: Ընտրել, լվանալ, խառնուրդի վրա եռջուր լցնել և եփել 20-25 րոպե:
Հետո ավելացնել շաքարավազ, դարչին (ըստ համի) և մարմանդ կրակին թողնել մինչև եռալը:
Մատուցել սառը: