Բաժիններ՝

Ընդեղենի 9 տեսակ, որոնք հարկավոր է թրջել օգտագործելուց առաջ

Եթե ընդեղենը մինչև օգտագործելը թրջեք ջրում, դրանց կեղևն ավելի հեշտ կարող եք մաքրել։  Fithacker.ru կայքը գրում է, որ պետք չէ նույն ջուրն օգտագործել երկրորդ անգամ ընդեղենը թրջելու համար։ Ընդեղենը թրջելու դեպքում դրանք նպաստում են նյութափոխանակությանը, նպաստում վիտամինների և այլ օգտակար նյութերի ներծծմանը։

Ահա թե որքան ժամանակ է հարկավոր թրջել ընդեղենի տարբեր տեսակները մինչև օգտագործելը.

  • կտավատի սերմեր՝ 6 ժամ
  • քեշյու՝ 6 ժամ
  • դդմի սերմեր՝ 7 ժամ
  • ընկույզ՝ 8 ժամ
  • մայրի ծառի ընկույզ՝ 8 ժամ
  • բրոկոլիի սերմեր՝ 8 ժամ
  • պեկան տեսակի ընկույզ՝ 8 ժամ
  • պնդուկ՝ 8 ժամ
  • նուշ՝ 12 ժամ։

Նյութը հրապարակման պատրաստեց 168.am

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս

Լուրերի օրացույց

Մարտ 2017
Երկ Երե Չոր Հնգ Ուրբ Շաբ Կիրակի
« Փետրվար   Ապրիլ »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031