Սխտորն ու մեղրը. հրաշալի բուժիչ միջոց
Անկասկած, սխտորն այս մոլորակի լավագույն բանջարեղեններից մեկն է: Այն ոչ միայն լավացնում է կերակուրների համը, այլև հրաշալի միջոց է մի շարք առողջական խնդիրների դեպքում: Իրականում, սխտորը երկար տարիներ օգտագործվել է հոլիստիկ բժշկության մեջ:
Սխտորի դրական հատկանիշները ստանալու լավագույն միջոցն այն հում վիճակում օգտագործելն է:
Հում սխտոր ուտելու առավելությունը
- Իջեցնում է ճնշումն ու խոլեստերինի մակարդակը
- Կանխարգելում է սրտի հիվանդությունները
- Կանխարգելում է աթերոսկլերոզի զարգացումը
- Պաշտպանում է մրսածությունից
- Նվազեցնում է օստեոարթրիտի, թութքի և շաքարախտի նախանշանները
- Լավացնում է իմունային համակարգն ու օգնում է օրգանիզմից դուրս բերել տոքսինները:
- Խթանում է քաշի կորուստը
Սխտորը հրաշալի կերպով համադրվում է սոխի և կոճապղպեղի հետ՝ ստանալով դետոքս հատկանիշներ: Այն նաև հրաշալի կերպով ամրացնում է իմունային համակարգը:
Սխտորն օգտագործելու լավագույն միջոցն այն հում վիճակում ուտելն է, քանի որ սխտորի ակտիվ բաղադրիչ ալիցինը կորցնում է իր հատկանիշները, երբ ջերմային մշակման է ենթարկվում: Սխտորի մի պճեղը մաքրեք, ճզմեք, սպասեք 15 րոպե և կերեք:
Կարևոր է իմանալ նաև, որ սխտորը լավ է ուտել դատարկ ստամոքսին, քանի որ այս դեպքում այն հեշտ է մարսվում:
Հում սխտոր և մեղր
2-3 պճեղ սխտորը ճզմեք, խառնեք 1 ճ/գ մեղրով և օգտագործեք խառնուրդն ամեն առավոտ՝ դատարկ ստամոքսին: 7 օր շարունակ օգտագործեք այս խառնուրդը 1 գդալի չափով և կզգաք տարբերությունը:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց Լիլիթ Հարությունյանը