Կանաչ կոկտեյլները՝ որպես ճարպերի այրման հիանալի միջոց

Կանաչ բանջարեղենից և մրգերից պատրաստված կոկտեյլները հատկապես օգտակար են օրգանիզմը մաքրելու և ճարպերն այրելու համար։

Վիտամինների և հանքանյութերի բարձր պարունակության շնորհիվ նրանք կօգնեն հասնել էֆեկտիվ արդյունքների նիհարելու և մարմինը թույներից մաքրելու գործում։ Եվ այսպես՝

1. Կիվի, սպանախ և հազար (маро́ль (ֆրանս. Marolles))

Այս 3 մթերքների համադրությունը մեզ բջջանյութով, քլորոֆիլով և հակաօքսիդանտներով հարուստ հիանալի համեղ կոկտեյլով է ապահովում։ Ճարպերն այրելուց բացի՝ նրա մեջ եղած օգտակար նյութերը կօգնեն հաղթահարել սթրեսը և բարելավել մարսողական համակարգի աշխատանքը։

Կարդացեք նաև

Բաղադրությունը՝

  • 1 մաքրած կիվի
  • սպանախի 5 տերև
  • հազարի 5 տերև
  • 1 բաժակ եռման ջուր
  • 1 թ/գ մեղր

Պատրաստման եղանակը՝

Բոլոր բաղադրամասերը հարել բլենդերով և ավելացնել մեղրը։

Խորհուրդ է տրվում այս կոկտեյլն օգտագործել շաբաթը 3 անգամ՝ առավոտյան։

2. Նեխուր (քարավուզ), անանաս, թուրինջ (грейпфрут)

Բաղադրիչները՝

  • նեխուրի 2 ցողուն
  • հասած 2 թուրինջի հյութ
  • 1 կտոր անանաս
  • 1 թ/գ մեղր

Պատրաստման եղանակը՝

Բոլոր բաղադրամասերը հարել բլենդերով և ավելացնել անանուխի մի քանի թերթիկ։ Դրա բաղադրության մեջ եղած բջջանյութը նպաստում է օրգանիզմից ճարպերի և թույների դուրսբերմանը։

Այն անհրաժեշտ է խմել 5 օր շարունակ, առավոտյան՝ քաղցած փորին, ապա աստիճանաբար մտցնել ամենօրյա սննդակարգի մեջ։

Եթե օրգանիզմը նորմալ է արձագանքում այս կոկտեյլին, շարունակեք օգտագործել, հակառակ դեպքում բավարարվեք շաբաթը 1 անգամով։

3. Սպանախ, նեխուր, մաղադանոս, խնձոր և վարունգ

Բաղադրամասերը՝

  • նեխուրի 1 ցողուն
  • սպանախի 6 տերև
  • կես բաժակ մաղադանոս
  • 1 միջին չափի միջուկը և կորիզները հանած, բայց կեղևը չմաքրած կանաչ խնձոր
  • կես վարունգ
  • կես կիտրոն

Պատրաստման եղանակը՝

Բոլոր մթերքները հարել բլենդերով մինչև համասեռ զանգված դառնալը և ավելացնել կես կիտրոնի հյութ։

Այս հյութը պետք է խմել 10 օր շարունակ, առավոտյան։

Այն С և В6 վիտամինների, բջջանյութի, ֆոլաթթվի, օմեգա-3 ճարպաթթվի, ֆիտոնուտրիենտների և հակաօքսիդանտների անհավատալի շտեմարան է։

Բոլոր 3 կոկտեյլներն էլ, օրգանիզմի ճարպերը այրելուց բացի, օրգանիզմից դուրս են բերում հեղուկը:

Այդ պատճառով էլ այս հյութերը խմելու օրերին հատկապես չմոռանաք բավարար քանակությամբ ջուր խմել։

Պետք է հիշել, որ այս կոկտեյլները չի կարելի խմել տևական ժամանակ, իսկ ալերգիաների կամ մարսողական խնդիրներ նկատվելու դեպքում անմիջապես դադարեցնել այդ հյութերի գործածումը։

Նյութը հրապարակման պատրաստեց ԳՈՀԱՐ ՍԱՎԶՅԱՆԸ

 

Տեսանյութեր

Լրահոս