Բաժիններ՝

Բանջարեղենով դոլմա

Անհրաժեշտ մթերքներ՝

1 կգ կարտոֆիլ
2 գլուխ սոխ
4 ճ/գ տոմատի մածուկ
1 թ/գ կարմիր պղպեղ
1 թեյի բաժակ բուսայուղ
2 ճաշի գդալ չորացրած ռեհան
2 կգ կաղամբ
աղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը՝

Կարտոֆիլը մաքրել և բաժանել խորանարդների: Սոխից սոխեռած պատրաստել՝ ավելացնելով կանաչին, տոմատի մածուկը և աղը:

Ստացված զանգվածը ավելացնել կարտոֆիլին և խառնել: Փաթաթել խաշած կաղամբի տերևներով, վրան լցնել տոմատաջուր այնքան, որ ծածկի դոլմաները, և եփել:

Բարի ախորժակ:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս