Բաժիններ՝

Դարչինով, խնձորով տորթ

Բաղադրիչներ՝

  • Ձու- 2 հատ
  • մուգ շագանակագույն շաքարավազ- 1 բաժակ
  • սպիտակ շաքարավազ- 1/2 բաժակ
  • ալյուր- 2 բաժակ
  • խնձոր- 2 հատ կեղևազրկված
  • բուսական յուղ- 1 բաժակ
  • ընկույզ- 1/2 բաժակ, կտրատած
  • դարչին- 1 ճաշի գդալ
  • վանիլի էքստրակտ- 1 թեյի գդալ
  • փխրեցուցիչ- 1/2 թեյի գդալ
  • սոդա- 1/2 թեյի գդալ
  • աղ- 1/2 թեյի գդալ

Պատրաստման եղանակը՝

Ձուն և ձեթը խառնեք, ավելացրեք դարչինը, սպիտակ և շագանակագույն շաքարավազը և վանիլի էքստրակտը, խառնեք մինչև մասեռ զանգված ստացվի:

Այնուհետև ավելացրեք ալյուրը, աղը, սոդան և փխրեցուցիչը, շարունակեք խառնել մինչև միաձուլվեն: Հետո ավելացրեք խնձորներն ու ընկույզը, լավ խառնեք, և տեղափոխեք ջեռոց։

Կարդացեք նաև

Թխել մոտ 45 րոպե:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս