Բաժիններ՝

Մոգական սուրճ՝ առավոտը դրական լիցքերով սկսելու համար

Բաղադրիչներ

1. Եփած սուրճ – 1 բաժակ

2. Մուգ ռոմ – 1 ճ/գ

3. Սուրճի լիկյոր – 1 ճ/գ

4. Սերուցք – 2 ճ/գ

5. Քերած շոկոլադ – 2 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Ռոմը լցնել բաժակի մեջ և այրել։ Այրվող ռոմով բաժակը մի քանի վայրկյան պտտել։

2. Լցնել լիկյորը, ապա՝ սուրճը: Թեյի գդալով սերուցքը լցնել այնպես, որ այն մնա խմիչքի մակերեսին։ Վրան քերած շոկոլադ ցանել ու անմիջապես մատուցել։

Պատրաստման եղանակը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս