Բանջարեղենային տոն. ճիշտ ընթրիք՝ առողջ մարմնի համար
![](https://168.am/wp-content/uploads/2021/09/1500x1000_0xac120003_17382093161567505115.jpg)
Բաղադրիչներ
1. Բրյուսելյան կաղամբ – 60 գ
2. Ծնեբեկ – 50 գ
3. Բրոկկոլի – 80 գ
4. Ծաղկակաղամբ – 100 գ
5. Ոլոռ – 40 գ
6. Դդում – 27 գ
7. Գազար – 27 գ
8. Ձիթապտղի յուղ – 20 մլ
9. Կարագ – 10 գ
10. Ծովի աղ – 3 գ
11. Սխտորի յուղ – 3 մլ
Պատրաստման եղանակը
1. Բոլոր բաղադրիչները կիսաեփ անել:
2. Ձիթայուղը և կարագը տաքացնել, ավելացնել բանջարեղենը, տապակել:
3. Պատրաստի բանջարեղենը դնել ափսեի մեջ, ցողել սխտորի յուղով և համեմել ծովի աղով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը