Բաժիններ՝

Աղանդեր-պաղպաղակ՝ բանանով և ընկույզով

Բաղադրիչներ

1. Բանան – 4 հատ
2. Շագանակագույն շաքարավազ – 4 ճ/գ
3. Կարագ – 90 գ
4. Մեղր – 4 ճ/գ
5. Նուշ կամ ընկույզ – 120 գ
6. Պաղպաղակ – 400 գ
7. Հալած շոկոլադ կամ մեղր – 4 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Կարագը հալեցնել տապակի մեջ, ավելացնել շագանակագույն շաքարավազ:

Կարդացեք նաև

2. Այնուհետև մի քանի րոպե տապակել բանանները:

3. Տապակված բանանները հանել ափսեի մեջ և կտրատել:

4. Նույն տապակի մեջ նուշ տապակել:

5. Բանանների վրա պաղպաղակ դնել, լցնել մեղր և շոկոլադ, նուշ շաղ տալ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս