Պատրաստում ենք կարամելային սոուս պաղպաղակի և տորթերի համար
Բաղադրիչներ
1. Շաքարավազ – 200 գ
2. Կարագ – 150 գ
3. Սերուցք (22-35%) – 125 մլ
Պատրաստման եղանակը
1. Շաքարավազը լցնել կաթսայի մեջ և դնել կրակին:
2. Հասցնել եռման, անընդհատ խառնել, մինչև շաքարավազը լուծվի և սաթի գույն ձեռք բերի:
3. Զանգվածին ավելացնել կարագը և հալեցնել:
4. Այնուհետև վերցնել կրակից և լցնել սերուցքը, անընդհատ խառնել:
5. Սոուսը սառեցնել և լցնել բանկաների մեջ:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը