Բաժիններ՝

Պիկնիկ՝ տանը. ջեռոցում պատրաստված խոզի փափկամիս

Բաղադրիչներ

1. Խոզի փափկամիս – 1.5 կգ
2. Սոյայի սոուս – 5 ճ/գ
3. Կիտրոն (հյութ) – 1 հատ
4. Մանանեխ – 3 թ/գ
5. Սև պղպեղ – 1 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Միսը պատել մանանեխով և վրան լցնել սոյայի սոուսը, կիտրոնի հյութը, համեմել համեմունքներով:

Կարդացեք նաև

2. Մեկ գիշեր թողնել սառնարանում:

3. Առավոտյան հանել և փաթաթել փայլաթիթեղով:

4. Եփել 180 С ջեռոցում, 1.5 ժամ: Այնուհետև բացել փայլաթիթեղը և եփել ևս 15 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս