Բաժիններ՝

Ավելի հեշտ պատրաստվող թխվածքաբլիթներ հնարավոր չէ պատկերացնել

Բաղադրիչներ

1. Մարգարին – 250 գ
2. Ալյուր – 2 բաժակ
3. Թթվասեր (21%) – 230 գ
4. Շաքարավազ

Պատրաստման եղանակը

1. Մարգարինը տրորել՝ խառնելով ալյուրի հետ: Զանգվածը փշրանքների վերածել:

Կարդացեք նաև

2. Ավելացնել թթվասերը, խմոր հունցել: Կես ժամ պահել սառնարանում:

3. Այնուհետև խմորը մի փոքր գրտնակել, սեղանի վրա շաքարավազ շաղ տալ, խմորը կրկին գրտնակել շաքարավազի վրա, որպեսզի շաքարավազը մտնի խմորի մեջ:

4. Խմորը խորանարդաձև կտրատել, շարել յուղաթղթով պատված տապակի մեջ: Թխել 20 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս