Բաժիններ՝

Սոխով գյուղական ապուր՝ ամենազով երեկոների համար

Lenta.ru-ն ներկայացնում է Գերմանիայում թերևս ամենասիրված՝ Bäuerliche zwiebelsuppe գյուղական ապուրի բաղադրատոմսը:

Բաղադրիչներ

  • Մեծ սոխ – 6 հատ
  • Տավարի արգանակ – 1 լիտր
  • Կարագ – 100 գրամ
  • Կոշտ, բուրավետ պանիր – 100 գրամ
  • Բուսական յուղ – 50 գրամ
  • Սամիթ – 1 փոքր փունջ
  • Աղացած սև պղպեղ
  • Աղ
  • Սև հաց – 100 գրամ

Պատրաստման եղանակը

1. Սոխը մաքրել և խորանարդիկներով կտրատել:

2. Տապակի մեջ տաքացնել բուսական յուղը և հալեցնել կարագը։

3. Սոխը տապակել, մինչև ոսկեգունի:

4. Սոխը լցնել կաթսայի մեջ և ավեցնել արգանակը։

5. Հասցնել եռման աստիճանի, ապա եփել 10 րոպե։

6. Համեմել աղով և պղպեղով:

7. Սև հացը կտրատել կտորների և տապակել մնացած կարագի մեջ։

8. Ապուրի վրա ցանել սամիթ և քերած պանիր։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս