Բաժիններ՝

Կրեպ-տորթ՝ կիտրոնով

Բաղադրիչները`

Կրեպի համար`

• ալյուր- 1 բաժակ

• ձու- 2 հատ
• կաթ- ¾ բաժակ

• ջուր- ½ բաժակ

• կարագ- 3 ճ/գ

Կիտրոնի միջուկի համար`

Կրեմ-չիզով կրեմի համար`

• կրեմ-չիզ- 220 գ

• կիտրոնի հյութ- 3 թ/գ

• կիտրոնի կեղև- 1 թ/գ

• շաքարի փոշի- 1 ճ/գ

• վանիլին

Սերուցքով կրեմի համար`

• սերուցք- 1 բաժակ

• շաքարի փոշի- 1֊2 ճ/գ

• կիտրոնի հյութ- 3 թ/գ

• կիտրոնի կեղև- 1 թ/գ

• վանիլին

Այլ`

• ելակ- զարդարելու համար

• շաքարի փոշի- վրան ցանելու համար

Պատրաստման եղանակը`

Բլենդերով հարել ձուն, կաթը, ջուրը և ալյուրը։ Ավելացնել հալած կարագը, լավ խառնել։ Խմորը դնել սառնարանում, որպեսզի 1 ժամ հանգստանա։

Միջին կրակի վրա թխել նրբաբլիթները։

Կրեմ-չիզով կրեմի համար քիչ հարել բոլոր բաղադրիչները։

Առանձին ամանի մեջ լցնել սերուցքով կրեմի բաղադրիչները, հարել, կիտրոնի կեղևն ավելացնել վերջում։

Հավաքել տորթը։ Շերտերին հերթականությամբ քսել սերուցքով կրեմ և կրեմ-չիզով կրեմ։ Վերջին շերտին կրեմ չքսել։ Վրան ցանել շաքարի փոշի, զարդարել ելակով և մատուցել։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս