Բաժիններ՝

Գյուլաշ՝ տավարի մսով և պանրով

Բաղադրիչները՝

  • Տավարի աղացած միս- 1 կգ
  • սխտոր- 3 ճ/գ (աղացած)
  • ջուր- 3 բաժակ
  • տոմատ- 5 ճ/գ
  • պահածոյացված լոլիկ՝ իր հյութով- 1 տարա
  • դափնու տերև- 3 հատ
  • սոյայի սոուս
  • մակարոն- 2 բաժակ
  • չեդդեր պանիր- 1 բաժակ (քերիչով անցկաացրած)

Պատրաստման եղանակը՝

Աղացած միսը տապակել միջին բարձրության կրակի վրա՝ մինչև եփվի: Ավելացնել սխտորը և շարունակել տապակել մոտ 5 րոպե։ Այնուհետև ավելացնել ջուրը, տոմատը, լոլիկը,  դափնու տերևը, սոյայի սոուսը և աղ անել, խառնել: Փակ վիճակում եփեք 15-20 րոպե։

Եփվելուց հետո ավելացնել մակարոնը, փակել կափարիչը և եփել ևս 30 րոպե:

Անջատեք կրակը, հեռացրեք դափնու տերևները և մատուցելուց անմիջապես առաջ ավելացրեք չեդդեր պանիրը։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս