Բաժիններ՝

Սրտով և թոքով կարկանդակ

Բաղադրիչները՝

  • 1 կգ խմորիչով խմոր
  • 1 կգ սիրտ ու թոք
  • 1 կգ կանաչ սոխ
  • 2 գլուխ սոխ
  • 1/2 բաժակ բուսական ձեթ
  • 1 հատ հում ձու
  • 3 հատ եփած ձու
  • աղացած սև պղպեղ
  • աղ

Պատրաստման եղանակը

Կանաչ ու գլուխ սոխերը կտրատեք ու տապակեք:

Սիրտն ու թոքը եփեք ու մսաղացով աղացեք:

Կարդացեք նաև

Միսը տապակեք յուղի մեջ, աղ ու պղպեղ արեք: Եփած ձվերը կտրատեք:

Խմորի կեսը բացեք ու տեղադրեք կարագ քսած տապակի մեջ: Խմորի վրա տեղադրեք սոխը, մսի խճողակն ու ձվերը:

Խմորի մյուս կեսով ծածկեք միջուկը, ծայրերն ամրացրեք: 30 րոպե թողեք խմորը՝ հանգստանա, ապա վրան հարած ձու քսեք:

Կարկանդակը 1 ժամով տեղադրեք 240 աստիճան ցելսիուս տաքության ջեռոցում:

Տեսանյութեր

Լրահոս