Բաժիններ՝

Նրբերշիկով տաք բուտերբրոդներ

Բաղադրիչներ

  • 2 կտոր հաց
  • 1 հատ նրբերշիկ
  • 1 հատ ձու
  • 30 գ պինդ պանիր
  • 2-3 ճյուղ կանաչ սոխ
  • 2 գ աղ
  • 2 գ աղացած սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Կանաչ սոխը լվացեք, մանր կտրատեք: Նրբերշիկի թաղանթը հեռացրեք, մանր կտրատեք:

Պինդ պանիրը մանր քերիչով անցկացրեք, լցրեք պնակի մեջ:

Կարդացեք նաև

Պանրով պնակի մեջ ավելացրեք կտրտած սոխն ու նրբերշիկը: Վրան ջարդեք ձուն, աղ ու պղպեղ արեք: Լավ խառնեք:

Ստացված խառնուրդը հավասարաչափ քսեք հացերի վրա:

Չոր թավան դրեք կրակին, 30 վայրկյանից բուտերբրոդները դրեք մեջը, կափարիչով ծածկեք: Կրակը թուլացրեք ու 2-3 րոպե տապակեք:

Պանիրը պետք է հալչի:

Բուտերբրոդները դրեք ափսեի մեջ ու տաք մատուցեք:

Տեսանյութեր

Լրահոս