Բաժիններ՝

Սպանախով ու պանրով ձվածեղ

Բաղադրիչները՝

  • ձու- 5 հատ
  • կաթ- 5 ճ/գ
  • սպանախ- 50 գ
  • ֆետտա պանիր- 50 գ
  • աղացած սև պղպեղ ու աղ՝ ըստ ճաշակի
  • կարագ

Պատրաստման եղանակը՝

Սպանախը լվացեք, չորացրեք ու մանր կտրատեք: Ֆետտա պանիրը պատառաքաղով տրորեք:

Ձուն կաթի, աղացած սև պղպեղի ու աղի հետ պատառաքաղով խառնեք:

Կարդացեք նաև

Կարագով թավան լավ տաքացրեք: Ձվային խառնուրդը լցրեք տաք թավայի մեջ ու 2 րոպե տապակեք:

Կրակը թեժացրեք ու ևս 5 րոպե տապակեք:

Պանիրն ու սպանախը լցրեք ձվածեղի վրա, թավան կափարիչով ծածկեք ու 2 րոպե տապակեք:

Պատրաստի ձվածեղի վրա կարող եք կտրտած կանաչ սոխ, մաղադանոս կամ սամիթ լցնել ու մատուցել:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս