Բաժիններ՝

Հավի կոտլետ՝ պանրով ու քունջութով

Բաղադրիչները՝

  • 400 գ հավի փափկամիս
  • 100 գ պինդ պանիր
  • 1 հատ ձու
  • 1 ճ.գ. քունջութ
  • աղ ու համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի
  • կարագ՝ տապակելու համար

Պատրաստման եղանակը՝

Հավի փափկամիսը բարակ շերտերի բաժանեք, երկու կողմից մուրճիկով թակեք: Աղ արեք, համեմեք:

Պանիրը քերիչով քերեք, ավելացրեք քունջութն ու խառնեք:

Կարդացեք նաև

Ձուն ջարդեք պնակի մեջ, մի պտղունց աղ արեք ու խառնեք: Հավի թակած միսը թաթախեք մեջը, հետո հանեք, մտցրեք պանրի ու քունջութի խառնուրդի մեջ, շուռ տվեք, որ բոլոր կողմերից պանրով  ու քունջութով պատվի: Նույնը կրկնեք մսի մյուս կտորների հետ:

Կարագով թավան դրեք կրակին: Մեջը երկու կողմից տապակեք հավի կոտլետները (յուրաքանչյուր կողմը՝ մոտ 3 րոպե):

Մատուցեք տաք վիճակում:

Տեսանյութեր

Լրահոս