Կաղամբով ու սալորաչրով աղցան
Բաղադրիչները ՝
- 400 գ կաղամբ
- 1 հատ գազար
- 5 հատ սալորաչիր
- 3 ճ.գ. մայոնեզ
- 0,5 թ.գ. շաքարավազ
- աղ ու աղացած սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը՝
Կաղամբը բարակ տաշեղների ձևով կտրատեք:
Ավելացրեք շաքարավազն ու աղը, ձեռքերով մի քիչ տրորեք:
Գազարը խոշոր քերիչով քերեք:
Սալորաչիրը եռացրած ջրով լվացեք, չորացրեք, բարակ շերտերով կտրատեք:
Խառնեք կտրտած կաղամբը, գազարն ու սալորաչիրը: Ըստ ճաշակի՝ աղ ու պղպեղ արեք: Համեմեք մայոնեզով ու խառնեք: Մատուցեք: