Բաժիններ՝

Բազուկով ու ծովախեցգետնի ձողիկներով աղցան

Բաղադրիչներ՝

  • բազուկ- 2 հատ
  • ծովախեցգետնի ձողիկներ- 200 գ
  • պինդ պանիր- 100 գ
  • ձու- 2 հատ
  • սխտոր- 1-2 պճեղ
  • մայոնեզ- 2-3 ճ.գ.
  • աղ, աղացած սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Բազուկը խաշեք կամ ջեռոցում խորովեք, մաքրեք: Ձվերը խաշեք:

Մաքրած բազուկը փոքր խորանարդների ձևով կտրատեք, լցրեք աղցանամանի մեջ:

Կարդացեք նաև

Ծովախեցգետնի ձողիկները կիսեք, ապա փոքր կտորներով կտրատեք, ավելացրեք բազուկին:

Խորանարդաձև կտրատեք ձուն ու լցրեք աղցանամանը:

Պանիրը քերիչով քերեք, սխտորը ճզմեք, ավելացրեք աղցանին: Ապա ավելացրեք մայոնեզը: Լավ խառնեք: Ցանկության դեպքում աղ ու պղպեղ արեք, մատուցեք:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս