Բաժիններ՝

Դեղին ոլոռով ապուր

Բաղադրիչներ

Դեղին ոլոռ – 200 գ

Գազար – 1 հատ

Սոխ – 1 հատ

Կարտոֆիլ – 3 հատ

Աղ, պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

Կարագ

Համեմ

Պատրաստման եղանակը

Ոլոռը լվանալ, մեկ ժամ թրջել սառը ջրում։ Կարտոֆիլը կտրատել խորանարդաձև։

Ոլոռը եռման ջրի մեջ եփել՝ վրայից հեռացնելով փրփուրը, այնուհետև ավելացնել կարտոֆիլը և կարագը։

Գազարը և սոխը մանր կտրատել, ավելացնել ապուրին։

Աղ, պղպեղ ավելացնել՝ ըստ ճաշակի։

Ապուրը թույլ կրակի վրա եփել այնքան, մինչև ոլոռը տրորվի:

Կրակի վրայից վերցնելուց հետո ավելացնել համեմ և մատուցել։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս