Բաժիններ՝

Սառը սուրճի ոչ ձանձրալի բաղադրատոմս

Բաղադրատոմսը՝ Rockets Coffee Roastery-ի հիմնադիր և գաղփարախոս Եգոր Նևեյկինի:

Բաղադրիչներ

1. Թուրինջի ֆրեշ – 200 մլ
2. Կրկնակի էսպրեսսո
3. Սառույց – 120 գ
4. Վանիլային օշարակ – 30 գ
5. Թարմ ռեհան

Պատրաստման եղանակը

Կարդացեք նաև

1. Սառույցը լցնել բաժակի մեջ, ավելացնել գրեյպֆրուտի հյութը և օշարակը, խառնել։

2. Խմիչքի մեջ լցնել էսպրեսսոն, զարդարել ռեհանի ճյուղով։

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս