
Սառը սուրճի ոչ ձանձրալի բաղադրատոմս

Բաղադրատոմսը՝ Rockets Coffee Roastery-ի հիմնադիր և գաղփարախոս Եգոր Նևեյկինի:
Բաղադրիչներ
1. Թուրինջի ֆրեշ – 200 մլ
2. Կրկնակի էսպրեսսո
3. Սառույց – 120 գ
4. Վանիլային օշարակ – 30 գ
5. Թարմ ռեհան
Պատրաստման եղանակը
1. Սառույցը լցնել բաժակի մեջ, ավելացնել գրեյպֆրուտի հյութը և օշարակը, խառնել։
2. Խմիչքի մեջ լցնել էսպրեսսոն, զարդարել ռեհանի ճյուղով։
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը