
Լավագույն նախաճաշը սկսվում է շիլայից, որը լավագույնս ստացվում է այս բաղադրատոմսով

Բաղադրատոմսը՝ Fantazery ռեստորանի շեֆ-խոհարար Իլյա Լեյչենկոյի:
Բաղադրիչներ
1. Վարսակի ալյուր – 70 գ
2. Կաթ – 250 մլ
3. Դեղձ – 1 հատ
4. Գրանոլա – 30 գ
5. Աղ, շաքարավազ
Պատրաստման եղանակը
1. Կաթը եռացնել, ավելացնել շիլան: Եփել մոտ 5 րոպե:
2. Ըստ ցանկության աղ կամ շաքարավազ ավելացնել, խառնել:
3. Շիլան լցնել ափսեի մեջ, վրան շարել դեղձի շերտերը և գրանոլա շաղ տալ:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը