Առողջ նախաճաշ ամբողջ ընտանիքի համար
Բաղադրիչներ
1. Ձու – 4 հատ
2. Կանաչ սոխ – 30 գ
3. Չերրի լոլիկ – 3 հատ
4. Կարագ – 3 ճ/գ
5. Սերուցք – 12 ճ/գ
6. Պինդ պանիր – 50 գ
7. Աղ, սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
1. Կանաչ սոխը մանր կտրատել և տապակել թավայի մեջ 2-3 րոպե: Այնուհետև ավելացնել մանր կտրատած լոլիկն ու տապակել ևս 1-2 րոպե։ Ըստ ցանկության համեմել աղով և պղպեղով:
2. Լցնել 8 ճ/գ սերուցք և մի փոքր տաքացնել։
3. Ստացված զանգվածը լցնել թխման ամանիկների մեջ, յուրաքանչյուրին մեկական ձու ավելացնել և քերած պանիր շաղ տալ:
4. Կաղապարները դնել թխման տապակի մեջ և տաք ջուր լցնել, որպեսզի ամանիկները 2/3-ով լինեն ջրի մեջ։ Թխել նախապես 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 15 րոպե։
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը