Բաժիններ՝

Ինչպե՞ս տանը պատրաստել աներևակայելի համեղ և առողջարար գազարի հումուս

Բաղադրիչներ

1. Խաշած գազար – 600 գ
2. Եփած սիսեռ – 150 գ
3. Բուսական յուղ – 100 մլ
4. Թահին – 50 գ
5. Աղ
6. Սումախ – 1 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Գազարը մաքրել, փաթաթել փայլաթիթեղի մեջ և եփել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 30 րոպե։

Կարդացեք նաև

2. Խաշել սիսեռը մինչև ամբողջովին եփվի։

3. Բոլոր բաղադրիչները հարել բլենդերով, մինչև ստացվի հարթ զանգված:

4. Ստացված զանգվածն անցկացնել մաղի միջով և մատուցել՝ զարդարելով սիրելի կանաչիներով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս