Բաժիններ՝

Պաստայի պատրաստման լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

1. Պաստա – 100 գ
2. Ոչխարի պանիր – 50 գ
3. Հավի կամ բանջարեղենի արգանակ – 30 մլ
4. Կարագ – 30 գ
5. Խոշոր աղացած սև պղպեղ – 5 գ
6. Տրյուֆելի յուղ – 5 մլ
7. Պարմեզան – 30 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Պաստան եփել:

Կարդացեք նաև

2. Սև պղպեղը տապակել, ավելացնել մի փոքր կարագ, լցնել արգանակը և ոչխարի պանիրը:

3. Եփած պաստան խառնել սոուսի հետ, մատուցելիս լցնել տրյուֆելի յուղը և քերած պարմեզանը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս