Բաժիններ՝

Աղանձի բաղադրատոմս

Բաղադրիչներ`

• ձավար 2 բաժակ

• սիսեռ 1/2 բաժակ

• կանեփ 1 բաժակ

• ընկույզ 1/2 բաժակ

• աղ

Պատրաստման եղանակը՝

Լվանալ և սրբիչի վրա չորացնել ընդեղենը։

Յուրաքանչյուրը առանձին֊առանձին բովել տապակի մեջ, մարմանդ կրակով, հաճախ խառնելով։

Ընթացքում ավելացնել քիչ քանակությամբ աղ կամ 1 ճ.գ. աղաջուր։ Սառչելուց հետո խառնել իրար և ավելացնել ընկույզը։

Կարելի է ավելացնել մանրացված ու բոված նուշ, եգիպտացորեն, ինչպես նաև դդմի և արևածաղկի կեղևահան արած կուտ։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս