Բաժիններ՝

Աշնանը պարտադիր պետք է փորձել այս ուտեստը

Շեֆ-խոհարար Եվգենի Օպենկինի բաղադրատոմսը, Black Market ժամանակակից գաստրոնոմիական ռեստորան (Iconfood ռեստորանային հոլդինգ):

Բաղադրիչներ

1. Դդում (կամ քաղցր կարտոֆիլ) – 500 գ
2. Ռիկոտա – 200 գ
3. Մեղր – 50 գ
4. Զիրա – 5 գ
5. Դարչին – 3 գ
6. Աղ – 3 գ
7. Ձիթապտղի յուղ – 30 գ
8. Գետնանուշի սոուս
9. Ընկույզ – 15 գ
10. Չերրի լոլիկ

Գետնանուշի սոուսի համար

Կարդացեք նաև

1. Քնջութի յուղ – 50 գ
2. Սոյայի սոուս – 100 գ
3. Թխկու օշարակ – 80 գ
4. Չիլի սոուս – 500 գ
5. Գետնանուշի մածուկ – 50 գ
6. Ձիթապտղի յուղ – 300 մլ

Պատրաստման եղանակը

1. Մաքրած դդումի վրա ձիթապտղի յուղ և մեղր լցնել, շաղ տալ համեմունքներ և աղ։ Եթել 25 րոպե, նախապես 170 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։

2. Գետնանուշի սոուս պատրաստելու համար խառնել անհրաժեշտ բոլոր բաղադրիչները:

3. Դդումը սառեցնել, խորանարդաձև կտրատել, վրան ռիկոտա դնել, և լցնել գետնանուշի սոուսը: Զարդարել չերրի լոլիկներով և ընկույզով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս