Բաժիններ՝

Ինչպե՞ս հիացնել բոլորին. կաթնաշոռային սուֆլե՝ բանանով

Բաղադրիչներ

1. Բանան – 1 հատ

2. Ազնվամորի

3. Կաթնաշոռ – 200 գ

4. Սպիտակաձավար – 2 ճ/գ

5. Ձվի դեղնուց – 1 հատ

Պատրաստման եղանակը

1. Բանանը և կաթնաշոռը հարել բլենդերով:

2. Ավելացնել ձվի դեղնուցը և սպիտակաձավարը, խառնել:

3. Ստացված զանգվածը լցնել կաղապարների մեջ, թխել 20-25 րոպե 180 աստիճան ջեռոցում:

4. Մատուցելիս զարդարել ազնվամորիով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս