
Ինչպե՞ս հիացնել բոլորին. կաթնաշոռային սուֆլե՝ բանանով

Բաղադրիչներ
1. Բանան – 1 հատ
2. Ազնվամորի
3. Կաթնաշոռ – 200 գ
4. Սպիտակաձավար – 2 ճ/գ
5. Ձվի դեղնուց – 1 հատ
Պատրաստման եղանակը
1. Բանանը և կաթնաշոռը հարել բլենդերով:
2. Ավելացնել ձվի դեղնուցը և սպիտակաձավարը, խառնել:
3. Ստացված զանգվածը լցնել կաղապարների մեջ, թխել 20-25 րոպե 180 աստիճան ջեռոցում:
4. Մատուցելիս զարդարել ազնվամորիով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը