Սա ամենաօրիգինալ մուրաբան է, որը երբևէ փորձել եք
Բաղադրիչներ
1. Անանուխի տերևներ – 400 գ
2. Շաքարավազ – 1 կգ
3. Կիտրոնաթթու – 1 թ/գ
4. Ջուր – 1 բաժակ
Պատրաստման եղանակը
1. Անանուխը լավ լվանալ, չորացնել անձեռոցիկով, լցնել կաթսայի մեջ և ավելացնել շաքարավազի կեսը: Ավելացնել կիտրոնաթթվի լուծույթը, զգուշությամբ խառնել և թողնել 5-6 ժամ:
2. Մնացած շաքարավազը եփել 1 բաժակ ջրով: Լցնել անանուխի վրա և թողնել ևս 5-6 ժամ:
3. Եռացնել անանուխը մոտ 2-3 ժամ: Տաք մուրաբան լցնել բանկաները և փակել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը