Բաժիններ՝

Արագ պատրաստվող աղցան՝ տոնական սեղանի համար

Բաղադրիչներ

1. Խոզապուխտ – 200 գ

2. Շամպինիոն – 300 գ

3. Լոլիկ – 300 գ

4. Ձու – 3 հատ

5. Սոխ – 150 գ

6. Մայոնեզ

7. Աղ, սև պղպեղ

8. Բուսայուղ

Պատրաստման եղանակը

1. Սոխը և շամպինիոնները մանր կտրատել, խոզապուխտը և լոլիկները կտրատել խորանարդաձև:

2. Ձվերն անցկացնել քերիչով, սոխը տապակել բուսայուղով:

3. Ավելացնել սունկը, համեմել աղով և սև պղպեղով, տապակել մոտ 10 րոպե:

4. Սառեցնել, խառնել բոլոր բաղադրիչները, մայոնեզ ավելացնել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս